ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ!

Дата: 09.02.2024 11:17
Кількість переглядів: 127

Фото без описуВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ – це не просто гарне гасло, це крик душі кожної дитини – сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки, вона самотня, зневірена, пригнічена…

 

Діти, які залишились без рідних батьків, можуть бути влаштовані в прийомну сім’ю.

Прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що  добровільно взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на власну житлову площу. 

Станом на 01.02.2024 року в службі у справах дітей Волноваської адміністрації на обліку з усиновлення перебувають 67 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з яких 45 дітей влаштовані до сімейних форм виховання (опіка/піклування, дитячий будинок сімейного типу, прийомна сім’я), 22 дитини потребують влаштування. На території Волноваського району функціонує 15 прийомних сімей, в яких виховується  20 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та 5 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується  35 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.

 Створіть сім'ю і розділіть свою любов та турботу з дітьми, які так цього потребують!

За більш детальною інформацією звертайтесь  до Служби у справах дітей Волноваської райдержадміністрації за телефоном 0956793387.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь