Щодо участі у проєкті Reintegration Management Program

Дата: 18.03.2024 10:53
Кількість переглядів: 87

Фото без описуПредставництво Президента України в Автономній Республіці Крим (далі - Представництво) спільно з партнерами працює над тим, щоб забезпечити належну підготовку та достатні компетенції осіб, які виявлять бажання працювати в органах державної влади після деокупації Автономної Республіки Крим та м.Севастополь.

 

Reintegration Management Program (далі - RMP), яка розпочнеться 12 квітня 2024 року, розроблена таким чином, щоб слухачі отримали знання з управлінської психології, здобули навички проєктного менеджменту за стандартами PMI (Project Management Institute), зрозуміли бізнес-процеси і навчились застосовувати їх у власній управлінській діяльності. Ще один прогнозований результат — краще розуміння принципів, за якими приймають рішення інвестори і що їх цікавить, щоб розпочати роботу у регіоні.

Окремий блок становитимуть зустрічі з топ-менеджерами, які поділяться своїм практичним управлінським досвідом. Йдеться як про чинних та колишніх представників державної влади, так і про управлінців з бізнесу. Також частина програми буде присвячена вивченню історичних аспектів, національної пам’яті та культурних особливостей тимчасово окупованих нині регіонів.

У підсумку слухачі програми напрацюють низку управлінських проєктів, які розраховані для реалізації на деокупованих територіях. І це ще один вимір навчання — формування бази рішень, якими можна обмінюватися і тиражувати поміж тими, хто пройшов навчання на Reintegration Management Program. І ще один цінний і практичний результат — це формування спільноти, на яку спиратиметься держава у відновленні деокупованих територій.

Навчання триватиме півроку в режимі онлайн. За цей проміжок часу слухачі глибше ознайомляться з управлінською психологією, бізнес-процесами, організаційною діяльністю, а також вивчатимуть профільні спеціалізаціїзалежно від обраного напрямку. Для аплікантів, що пройдуть відбір, навчання безкоштовне.

Так, бажаючим прийняти участь у проєкті необхідно вчинити наступні дії: - перейти за посиланням на сторінку програми https://rmp.mim.kyiv.ua/; - до 27 березня (включно) зареєструватися для участі у відбірковому етапі: заповнити анкету, додати мотиваційний лист та пакет документів, перелік яких вказано на сайті; - очікувати на зворотній зв’язок: у випадку, якщо заявка пройде технічний відбір, кандидата запросять на співбесіду в період з 1 по 10 квітня 2024 року.

Дізнатися більше можна на сайті проєкту: rmp.mim.kyiv.ua. У разі виникнення додаткових питань, відповіді на які ви не знайдете на сторінці програми, ви можете надіслати листа на пошту rmp@mim.kyiv.ua.

Ми вважаємо, що проєкт з підготовки управлінської ланки для роботи на деокупованих територіях – Reintegration Management Program може бути корисним для представників обласних військових адміністрацій, тому просимо долучитись до реалізації проєкту та розповсюдити інформацію серед зацікавлених осіб.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь