Гранти від Мінекономіки на розвиток переробних підприємств: як подати заявку та отримати грант

Дата: 27.03.2024 13:50
Кількість переглядів: 35

Фото без опису21 березня 2024 року о 16.00 за сприяння Міністерства економіки України та Всеукраїнської асоціації громад відбудеться вебінар «Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств». Організатор заходу – Команда підтримки реформ Міністерства економіки України.

 Грантова програма для підтримки переробних підприємств стала частиною проєкту єРобота, який Мінекономіки запустило для підтримки підприємництва у липні 2022 року. Станом на березень 2024 року, в Україні з моменту запуску програми суб’єти галузі переробної промисловості отримали 633 гранти на суму 3,2 млрд грн.

 Кожен підприємець може отримати грант на розвиток або відкриття переробного бізнесу на суму до 8 млн грн. Подати заявку можуть як діючі підприємці, так і ті, хто не має досвіду ведення власної справи. Заяви подаються через портал Дія разом з бізнес-планом. Обов’язковою умовою отримання гранту є створення нових робочих місць. ✅ Під час заходу ви дізнаєтеся про: 🔹 можливості державної підтримки переробного бізнесу та особливості подачі заявок на одержання гранту; 🔹 умови участі у програмі підтримки переробних підприємств; практичні поради щодо заповнення грантової заявки, проходження співбесіди; 🔹 найпоширеніші помилки, які роблять підприємці та як їх уникнути.

Вебінар відбудеться за участі Надії Бігун, заступниці Міністра економіки України. Модератор – Денис Шемякін, директор Команди підтримки реформ Мінекономіки. ➡️ Реєстрація на вебінар обов’язкова: https://cutt.ly/jwN0ATb7. Зареєстровані учасники отримають посилання на трансляцію у день проведення заходу. --- Контактна особа: Едуард Лаптєв – адміністративний асистент Команди підтримки реформ Мінекономіки, mineconomy@reforms.in.ua, 0671238962.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь