Відбулося перше засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми

Дата: 18.06.2024 14:31
Кількість переглядів: 107

Фото без описуВідбулося перше засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми при Волноваській районній державній адміністрації під головуванням заступника голови координаційної ради, начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Зої ГРОМ.

У роботі Координаційної ради взяли участь: Карина ШЕВЧЕНКО - головний спеціаліст відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління сім’ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Олена  БІЛОЗОР – головний спеціаліст відділу молодіжної політики та масових заходів національно-патріотичного виховання управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Лілія КІСЛІЦИНА - президентка громадської організації «СМАРТА», координаторка Коаліції 1325 Донеччина, керівники структурних підрозділів територіальних громад, що опікуються питаннями сфери сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі.

На засіданні були розглянути питання:

1. Про реалізацію державної політики у сфері гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, сексуальному насильству пов’язаному з конфліктом.

2. Про результати роботи Волноваського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі за 2023 року.

3. Про план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року . Про районний план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Волноваському районі

4. Про затвердження Плану роботи координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми при Волноваській районній державній адміністрації  на 2024 рік.

По кожному питанню були прийняти відповідні рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь