Діти шукають родину!

Дата: 16.07.2024 15:19
Кількість переглядів: 118

Фото без описуРодина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків та на світ дивиться радісними очима – у неї щасливе дитинство. Та є малюки, які позбавлені цього почуття і зростають без атмосфери любові, родинного затишку, взаєморозуміння. І кожна така дитина чекає, того дня коли  добрі, лагідні люди заберуть її у свою сім’ю…

 

Візьміть дитину у родину – це не просто гарне гасло, це крик душі кожної дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки, вона самотня, зневірена, пригнічена… Кожен з вас може стати надією для таких дітей, кожен може врятувати їх від самотності, подарувати віру і радість життя.

 

Діти шукають родину!  Сестрички, Діана, 9 років, Дар’я, 10 років, веселі, старанні, комунікабельні. Форма влаштування: усиновлення, опіка, прийомна сім'я, дитячий будинок сімейного типу.

Візьміть дитину у родину! І нехай разом з цим прекрасним моментом у вашому домі назавжди поселиться щастя та родинне благополуччя!

За консультаціями та порадами з питань усиновлення ви можете звернутися до служби у справах дітей Волноваської райдержадміністрації за телефоном 0956793387.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь