Новини

15 Грудня, 2021 р., 11:53
Цього року грудень щедрий на гарні події! Великим бажанням Богдана було жити в сім’ї з мамою та з татом. Тепер Богданчик точно знає, що мрії збуваються, а здійснює їх Святий Миколай! Так, напередодні довгоочікуваного дітьми свята, у хлопчика з’явилася справжня велика родина, бо окрім мами та тата, у нього з’явилися брати та сестра.
14 Грудня, 2021 р., 15:29
Перший заступник голови Волноваської райдержадміністрації Юрій БАКАЄВ провів засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волноваської райдержадміністрації.
14 Грудня, 2021 р., 10:58
Керівництво Волноваської райдержадміністрації, Волноваської міської військово-цивільної адміністрації, представники силових структур Волноваського району, громадських об’єднань, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС,  вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям Чорнобиля у м. Волноваха.
13 Грудня, 2021 р., 09:19
В рамках програми Президента України Велике будівництво лікарні у Селидовому, Краматорську та Маріуполі отримали нові комп’ютерні томографи. Це дозволить оперативно та якісно вирішувати питання діагностики та тактики лікування важких захворювань.
10 Грудня, 2021 р., 16:08
Представниками Волноваської райдержадміністрації,  Волноваської   та Вугледарської   міських військово - цивільних  адміністрацій було проведено моніторинг  доступності  об’єктів реконструкції та будівництва.
10 Грудня, 2021 р., 14:03
Голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО взяв участь у 8 черговій сесії Волноваської районної ради 8 скликання.
10 Грудня, 2021 р., 09:23
Розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла КИРИЛЕНКА від 08 грудня 2021 року №92/7-21-рк «Про кадри» виконання обов’язків керівника Ольгинської селищної військово-цивільної адміністрації Волноваського району покладено на Олександра КУРОПЯТНИКА, начальника відділу з питань впровадження реформ Ольгинської селищної ВЦА.  
07 Грудня, 2021 р., 14:29
За минулий тиждень у Волноваському районі зареєстровано 321 новий підтверджений  випадок коронавірусної інфекції.
06 Грудня, 2021 р., 18:38
Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО привітав військовослужбовців Волноваського району з Днем Збройних сил України.
06 Грудня, 2021 р., 16:52
«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки почне діяти на території Донецької області з 00:00 годин 7 грудня. Таке рішення було ухвалено на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) сьогодні, 6 грудня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь