Новини

22 Вересня, 2021 р., 14:44
З метою оцінювання якості послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які надаються дитячими закладами оздоровлення та відпочинку Донецької області управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації просить дітей шкільного віку та їх батьків пройти анкетування за посиланням.
21 Вересня, 2021 р., 17:04
Мінцифра та партнери запустили сервіс електронних конкурсів на платформі ВзаємоДія. Інститути громадянського суспільства зможуть подавати пропозиції своїх проєктів та в разі перемоги отримувати державні гранти на їх реалізацію. Відтепер всі етапи — від оголошення конкурсу до визначення переможців — відбуватимуться онлайн. Наступний етап — зробити підписання договору організатора з переможцем теж безпаперовим.
21 Вересня, 2021 р., 13:37
На засіданні Кабінету Міністрів України 20 вересня 2021 року прийнято рішення про продовження адаптивного карантину та режиму надзвичайної ситуації до 31 грудня 2021 року. 
17 Вересня, 2021 р., 12:51
Колектив Волноваської райдержадміністрації долучився до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Зробимо Україну чистою разом!
17 Вересня, 2021 р., 12:11
Голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО зустрівся з співробітниками 11 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області та привітав з професійним святом – Днем рятівника.
16 Вересня, 2021 р., 17:15
За запрошенням керівництва Великоанадольського лісотехнічного коледжу Анатолій НЕМЧЕНКО взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня працівника лісу та вручив Подяку Волноваської райдержадміністрації педагогічному колективу закладу.
15 Вересня, 2021 р., 15:13
З метою посилення економічного розвитку керівників підприємств та організацій України, а також формування ефективної моделі працевлаштування інвалідів, Громадськими організаціями Rotary Club Innovational та «Всеукраїнською Асоціацією Керівників Бізнесу» ініційовано проведення Національного Благодійного онлайн форуму Intellectual Online Ironman – «Управлінські рішення в сучасних умовах».
14 Вересня, 2021 р., 16:42
Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерств, відомств, організацій, установ проводить щорічну міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», яка запланована на 18 вересня 2021 року о 10:00.
14 Вересня, 2021 р., 15:00
Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Постанова набирає чинності через 7 днів з моменту публікації. 
11 Вересня, 2021 р., 17:16
В день 140-річного ювілею міста Волноваха в центральному сквері відбулась перша спільна зустріч ветеранських організацій Волноваського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь