Новини

13 Серпня, 2021 р., 14:43
13 серпня 2021 року в м. Вугледар відбулась спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Волноваського району за видами спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи.
13 Серпня, 2021 р., 14:07
Одним з важливих завдань для влади є соціальний захист дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Забезпечення житлом таких дітей – в пріоритеті.
12 Серпня, 2021 р., 09:25
За результатами співпраці керівництва Волноваської райдержадміністрації з департаментом розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації на виконання робіт з ремонту дорожнього покриття автодоріг загального користування місцевого значення по Волноваському району в 2021 році заплановано освоїти близько 12 млн. грн. за рахунок коштів державного та обласного бюджетів.
11 Серпня, 2021 р., 15:23
Проєкт «Активні парки – локації здорової України» крокує по Донецькій області. Відсьогодні такий спортивний парк з’явився і у місті Вугледар.
11 Серпня, 2021 р., 13:57
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації нагадує, що з серпня 2020 року в Україні запрацював ринок газу для населення, в умовах якого кожен побутовий споживач може обирати постачальника газу залежно від ціни, сервісу, інших критеріїв.
10 Серпня, 2021 р., 16:49
Гід з державних послуг – інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
06 Серпня, 2021 р., 16:49
Керівництво Волноваської райдержадміністрації з робочим візитом відвідали Маріупольський район для обміну досвідом та обговорення проблемних питань щодо діяльності райдержадміністрацій після проведення реформ.
06 Серпня, 2021 р., 13:13
Цьогорічні жнива запам’ятаються аграріям своїми екстремальними умовами. Сильну зливу, град та грози у червні змінили сонячні та спекотні липневі дні, які посприяли швидкому збиранню врожаю озимих та ранніх зернових культур хліборобами Волноваського району.  
05 Серпня, 2021 р., 15:48
Міністерство охорони здоров’я офіційно відкрило 5-й етап вакцинації від COVID-19. Це означає, що кожен українець, незважаючи на належність до групи професійного або медичного ризику, може захистити себе від цієї хвороби. 
04 Серпня, 2021 р., 15:40
Волноваська райдержадміністрація та органи місцевого самоврядування району протягом останніх двох років тісно співпрацюють з міжнародною неурядовою організацією «ACTED».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь