Новини

15 Липня, 2021 р., 16:16
Анатолій НЕМЧЕНКО зустрівся з представниками Агенції розвитку Вугледару Волноваського району.
15 Липня, 2021 р., 16:06
14 липня 2021 року керівники структурних підрозділів Волноваської райдержадміністрації здійснили робочу поїздку до Комарської територіальної громади.
15 Липня, 2021 р., 13:54
Голова Волноваськогої райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО в рамках робочого візиту до міста Вугледар оглянув технічні можливості мобільного ЦНАПу, дитячо-юнацької спортивної школи, ознайомився з ходом будівництва Центру надання адміністративних і соціальних послуг та реконструкцією парку Вугледарської міської військово-цивільної адміністрації.
14 Липня, 2021 р., 20:11
До голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА звернулись мешканці с. Златоустівка Хлібодарівської громади з проханням посприяти у вирішенні питання відновлення водопостачання в їх населеному пункті.
14 Липня, 2021 р., 17:01
До селянського (фермерського) господарства «МЕЧТА» у рамках робочого візиту завітав голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО, де ознайомився з процесом виготовлення молочної продукції та виробничими потужностями ТМ «Єгоровские».
14 Липня, 2021 р., 16:46
        Літо — прекрасна пора, коли стовпчики термометрів показують понад 25 градусів. Вода в річках, озерах, водоймах і морі  поступово прогрівається і відкривається пляжний сезон. А це означає, що не буде зайвим ще раз обговорити всі правила поведінки на воді для дітей, адже саме вони найчастіше наражаються на небезпеку.
14 Липня, 2021 р., 15:37
Донецькою облдержадміністрацією утворено комісію із визначенням власників корів, овець та кіз, яким надається часткове відшкодування вартості придбаної установки індивідуального доїння молока, персональний склад якої затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.07.2021 № 687/5-21.
13 Липня, 2021 р., 20:16
Сьогодні керівництво Волноваської райдержадміністрації ознайомилось з роботою Денного центру соціально-психологічної допомоги постраждалим від фізичного насильства в місті Вугледар. 
12 Липня, 2021 р., 15:45
Одним із найзручніших засобів для користування цифровими сервісами або е-документообігом є електронний підпис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь