Протидія домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

05 Грудня, 2023 р., 12:00
Сексуальне насильство – це будь-яке протиправне посягання на статеву недоторканість людини. Воно проявляється у таких діях: образи та коментарі із сексуальним підтекстом, обман, шантаж або залякування, спрямоване на те, щоб примусити людину до сексуальних стосунків, примус до вагітності або вчинення аборту, примус до зайняття проституцією або роботи в порноіндустрії, зґвалтування.
04 Грудня, 2023 р., 12:01
Одним із видів домашнього насильства є фізичне. Ознаками фізичного насильства є побої, стусани, ляпаси, якщо їх завдають людині навмисно.
30 Листопада, 2023 р., 12:01
Можете звертатись до поліції для отримання захисту, а також до суду для відновлення порушених прав та притягнення кривдника до відповідальності.
29 Листопада, 2023 р., 11:48
Ні. Між цими поняттями є суттєва різниця.  Конфлікт — це спосіб розв’язати спірне питання. Йому притаманні такі ознаки: відбувається випадково та нерегулярно;  сторони діють без злого умислу;  сторони однаково впливають на процес;  є спільне прагнення вирішити конфлікт.  
21 Листопада, 2023 р., 12:10
Пам’ятайте, що торгівля людьми ближче, ніж здається. Якщо ви знаєте про випадки торгівлі людьми чи будь-якого виду експлуатації або потерпіли від цього злочину, звертайтеся за номерами:
24 Липня, 2023 р., 12:11
Торгівля людьми ближче, ніж здається. В межах кампанії ми з партнерами надамо рекомендації про те, як розпізнати потерпілих від торгівлі людьми та допомогти їм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь