До уваги!

08 Квітня, 2024 р., 15:04
З метою продовження збору інформації щодо оцінки потреб населення Волноваського району ПРОСИМО заповнити АНКЕТУ для ВПО місце проживання яких зареєстроване (задеклароване) на території Волноваського району Донецької області, та які перемістилися після 24.02.2022 з тимчасово окупованих територій та територій активних бойових дій в більш безпечні регіони України.
03 Квітня, 2024 р., 16:28
Постановою Кабінету Міністрів України від 22.03.2024 № 331 „Деякі питання провадження діяльності з усиновлення та влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціального захисту дітей, залишених без батьківського піклування” запроваджено виплату тимчасової допомоги на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування та які тимчасово влаштовані в сім’ю родичів, знайомих, прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу, “Дитина не одна”.
01 Квітня, 2024 р., 14:40
Урядом 22 березня 2024 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 331 „Деякі питання провадження діяльності з усиновлення та влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціального захисту дітей, залишених без батьківського піклування” (далі – Постанова № 331), якою, зокрема, уточнено коло осіб, які матимуть право на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.
26 Березня, 2024 р., 09:43
03 квітня 2024 року в.о. начальника управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації Світланою Василівною ЗАІЧЕНКО відбудеться ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН в онлайн режимі.
25 Березня, 2024 р., 10:06
Знижка на комунальні послуги для учасників бойових дій в Україні становить 75%. Про це повідомляє Урядовий портал. Щоб скористатися цією пільгою, необхідно подати відповідну заяву та документи. Зробити це можна особисто, поштою або онлайн. Куди звертатися та покроковий алгоритм дій — на інфографіці.
14 Березня, 2024 р., 11:12
Запрошуємо взяти участь в онлайн-заході для осіб з інвалідністю, який відбудеться 14 березня (четвер) 2024 року о 10.00 годині! Тема заходу: “Особливості спілкування із людьми з інвалідністю з порушенням слуху та зору у випадку виникнення небезпеки”.
11 Березня, 2024 р., 12:27
Наша безсумнівна відповідальність перед країною та військовими, які стоять на захисті України. Ми віримо в ЗСУ, народ України та дякуємо кожному за підтримку наших героїв на фронті.
11 Березня, 2024 р., 12:24
Донецька обласна адміністрація Товариства Червоного Хреста України разом із Люксембурзьким Червоним Хрестом, у партнерстві з німецьким товариством GIZ, розпочинають реалізацію нового проєкту під назвою “Підтримка прихистку для найбільш уразливих людей, які постраждали від конфлікту в Україні”.
08 Березня, 2024 р., 14:26
Дізнатися більше про те, як отримати статус члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, кому надається такий статус та які документи можна у інфографіці від Міністерство юстиції України нижче або за посиланням: https://legalaid.gov.ua/publikatsiyi/yak-otrymaty-status-chlena-simyi-zagyblogo-zahysnyka-chy-zahysnyczi-ukrayiny/
07 Березня, 2024 р., 12:39
Таке роз’яснення міститься на сайті громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь