До уваги!

21 Лютого, 2024 р., 11:15
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - заступника начальника відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю управління тимчасово на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
21 Лютого, 2024 р., 11:11
Управління соціального захисту населення Волноваськоїрайдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління тимчасово на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
01 Лютого, 2024 р., 14:07
Графік проведення особистого прийому громадян в онлайн режимі в.о. начальника, заступником начальника управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації на 2024 рік
26 Вересня, 2023 р., 10:02
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста юридичного відділу управління на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
26 Вересня, 2023 р., 10:00
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника юридичного  відділу управління на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
21 Вересня, 2023 р., 13:16
Управлінням соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації забезпечено своєчасне нарахування та виплату державної  соціальної допомоги за серпень поточного року. Кількість отримувачів державної соціальної допомоги по Волноваському району складає понад 4 тис. осіб, яким перераховано 8,6 млн. грн. державної підтримки. Фінансування здійснюється двічі на місяць через банківські установи та поштові відділення АТ «Укрпошта».    
12 Вересня, 2023 р., 11:29
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника юридичного відділу управління на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
23 Березня, 2023 р., 18:51
      Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника  відділу програмного забезпечення управління на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
10 Лютого, 2023 р., 12:38
  Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу фінансово - господарського та адміністративного забезпечення управління на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
06 Грудня, 2022 р., 23:19
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь