Новини

24 Травня, 2021 р., 08:51
24 травня Україна відзначає День слов’янської писемності й культури.
23 Травня, 2021 р., 20:01
Сьогодні на стадіоні "Народний" у місті Волновасі на Донеччині зібралися команди та їх вболівальники для проведення щорічного футбольного турніру на знак шани військових 51-ї ОМБр, загиблих 22 травня 2014 року під селищем Благодатним. 
22 Травня, 2021 р., 17:07
Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО взяв участь у мітингу пам’яті по вшануванню загиблих воїнів 51-ї ОМБр за участю керівництва міста, почесних гостей, збірних команд футболу у с. Благодатне. Також, відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим пасажирам автобусу «Златоустівка – Донецьк» (траса Маріуполь – Донецьк) та до пам’ятного знаку В. Мандзику (біля ЗОШ №1 м. Волноваха).
22 Травня, 2021 р., 06:40
7 років тому приблизно о 4:30 ранку 22 травня 2014 року стався напад проросійських сепаратистів на підрозділ Збройних сил України неподалік міста Волноваха Донецької області. У результаті нападу загинули 17 військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади. Пам'ятаємо та шануємо подвиг тих, хто загинув, захищаючи Україну.
21 Травня, 2021 р., 14:22
21 травня 2021 року у Волноваській райдержадміністрації відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Волноваською, Бахмутською, Краматорською, Маріупольською та Покровською райдержадміністраціями Донецької області.
20 Травня, 2021 р., 14:32
Сьогодні Волноваська райдержадміністрація провела громадські обговорення детального плану території «Ділянок Західна» Вапнякового кар’єру Новотроїцького родовища флюсових вапняків й доломітів з метою розміщення (розширення) обєктів виробничої потужності на території Ольгинської та Новотроїцької селищних рад за межами населених пунктів Волноваського району та обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки детального плану території.
20 Травня, 2021 р., 09:51
Українські традиції  - одні з найкращих у світі. І в наших з вами силах поширити та розповісти про них всьому світу. Колектив Волноваської райдержадміністрації разом з військовослужбовцями, Національною гвардією України та дітьми працівників РДА з гордістю підтримує збереження традицій та цінностей українського народу. Вже вкотре державні службовці та військові долучилися до святкування Дня вишиванки, одягнувшись на роботу у традиційний національний одяг.  
20 Травня, 2021 р., 08:01
На засіданні уряду 12 травня поточного року прийнято постанову, яка розширює та вдосконалює державну підтримку розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції. У 2021 році на програму передбачено 1,15 млрд грн.
18 Травня, 2021 р., 17:21
З метою якісної підготовки військовослужбовців Донецького прикордонного загону до виконання завдань, пов’язаних з захистом Батьківщини 19, 20 та 21 травня 2021 року в світлий час доби на кущовому військовому стрільбищі «АНАДОЛЬ» з місцем дислокації населений пункт Анадоль будуть проведені навчальні стрільби з особовим складом Донецького прикордонного загону з дотриманням усіх передбачених законодавством інструкцій та заходів безпеки.
18 Травня, 2021 р., 09:00
18 травня 1944 року відбулись найбільш трагічні події в історії кримськотатарського народу. Саме в цей день у вже звільненому від німецьких військ Криму розпочалася операція військ НКВС по депортації кримських татар до віддалених районів Середньої Азії та Сибіру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь