Новини

17 Травня, 2021 р., 16:56
З метою інформування дітей та недопущення нещасних випадків 17.05.2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей Волноваської райдержадміністрації Тетяною НЕКИПІЛОЮ та поліцейським офіцером громади Волноваського районного відділу поліції була проведена профілактична лекція з учнями Ольгинської ЗОШ та Новотроїцької ЗОШ №2 на тему: «Попередження правопорушень, дитячої бездоглядності, вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин, паління, насилля в сім'ї та поза нею, суїцидальної поведінки серед дітей, кіберзлочинності, та безпека дітей під час канікул».
17 Травня, 2021 р., 13:29
Українська держава сьогодні робить перший крок до електронної демократії – єдиний портал державних послуг «Дія» запускає місцеві петиції. Про це розповів Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Diia Summit Spring 2021 у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Цифровізація».
16 Травня, 2021 р., 09:15
День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.
15 Травня, 2021 р., 14:35
Вже другий рік заходи до Дня Європи в закладах загальної середньої освіти Волноваського району проходять онлайн через мережу Інтернет, у зв’язку з запровадженими карантинними обмеженнями у державі.  
15 Травня, 2021 р., 14:11
Шановні жителі Волноваського району! З травня 2003-го День Європи святкуємо в нашій країні.Цей день став символом єднання європейських країн, а для нас − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації країни, причетність до традицій і цінностей Європи.  
15 Травня, 2021 р., 11:53
Кожна людина вибирає для себе різні пріоритети. Але найважливішим для кожного залишається сім'я. 
14 Травня, 2021 р., 19:10
Сьогодні голова Волноваської районної державної адміністрацїї Анатолій НЕМЧЕНКО відвідав Ольгинську селищну раду, де за участю селищних, сільських голів населених пунктів Благодатне, Володимирівка, Миколаївка, Новотроїцьке, Ольгинка, була проведена нарада з питання налагодження взаємодії органів місцевого самоврядування.
13 Травня, 2021 р., 23:11
Донецька облдержадміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація оголосила  про проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку по Донецькій області.
13 Травня, 2021 р., 19:56
Роботи з відновлення близько 100 покрівель планується завершити до 1 листопада. Станом на 13.05.2021 року відремонтовано 11 будинків. Роботи проводяться за графіком. 
13 Травня, 2021 р., 11:47
Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, отримувати любов, піклування, турботу родини. Виховувати дитину є великим мистецтвом, це безперервна робота серця, розуму і волі. Саме в сім’ї дитина пізнає любов, почуває себе щасливою, вчиться будувати власну сім’ю, адже батьки не тільки дають життя, а й відповідають за догляд та виховання, передають досвід поколінь, прищеплюють моральні цінності та духовність, задовольняють щоденні потреби. Саме батькам щоденно доводиться шукати шляхи підходу до дітей, вирішувати багато різноманітних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь