Новини

28 Квітня, 2021 р., 11:05
Сьогодні заступник голови Волноваської райдержадміністрації Юрій БАКАЄВ спільно з департаментом  екології та природних ресурсів, департаментом житлово-комунального господарства облдержадміністрації провели нараду з територіальними громадами та ВЦА з питання санітарного очищення території населених пунктів Волноваського району.
27 Квітня, 2021 р., 17:34
29 квітня 2021 року о 8-00 на території Ольгинської селищної військово-цивільної адміністрації, неподалік адмінприміщення ДП «Великоанадольський лісгосп» відбудуться спільні тактико-спеціальні навчання на тему: «Дії органів управління місцевої ланки ТП ЄДСЦЗ Волноваського району Донецької області під час ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня, пов’язаних з пожежами в природних екосистемах». Звертаємо увагу населення, що під час проведення навчань необхідно зберігати спокій та продовжувати свої справи.
27 Квітня, 2021 р., 16:07
Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО,  з метою налагодження ефективної взаємодії з територіальними громадами, провів оnline нараду з представниками органів місцевого самоврядування Волноваського району. 
27 Квітня, 2021 р., 15:22
Волноваська райдержадміністрація оголошує конкурс на кращу концепцію розміщення малих архітектурних форм – 5 в’їзних стел Волноваського району з призовим фондом у 5 000 гривень.
26 Квітня, 2021 р., 17:26
23 квітня Волноваським районним центром зайнятості проведено інформаційний вебінар для учасників АТО/ООС, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.
26 Квітня, 2021 р., 17:08
23 квітня 2021 року спеціалістами служби у справах дітей Волноваської райдержадміністрації спільно з працівником Волноваського відділу поліції був проведений рейд «Сім’я» в с. Свободне та с. Дмитрівка. 
26 Квітня, 2021 р., 16:03
Сьогодні біля пам’ятного знаку героям Чорнобиля у м. Волноваха голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО, голова Волноваської військово-цивільної адміністрації Іван ЛУБІНЕЦЬ, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС поклали квіти до пам’ятного знаку Героя Чорнобиля та вшанували загиблих хвилиною мовчання. Долучившись до ініціативи Президента України, присутні  висадили 35 кущів троянд, які символізують відродження та квітуче майбутнє Чорнобильської зони.
26 Квітня, 2021 р., 15:54
Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО провів засідання «круглого столу» за участю ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній станції.
23 Квітня, 2021 р., 15:59
За повідомленням регіонального центру з гідрометеорології 24 квітня 2021 року на території Донецької області очкується гроза, при грозах шквали північно-західного вітру 15-20 м/с.
22 Квітня, 2021 р., 16:34
У Донецькій області відбулось офіційне відкриття 16-ї Всеукраїнської акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь