Новини

09 Травня, 2021 р., 16:28
Найдорожча, найцінніша і найрідніша, єдина в кожного – МАМА! Від душі вітаю з одним із  самих ніжних свят – Днем Матері!
09 Травня, 2021 р., 14:37
Нещодавно Головним управлінням ДПС у Донецькій області було запроваджено постійну телефонну лінію з питань наявного боргу. Мабуть, навіть, ви самі чули приємний жіночий голос голосового роботу, який повідомляє інформацію щодо наявного боргу, а згодом отримували смс-повідомлення з посиланням за більш детальною інформацією на телефон 099-50-800-50. Не лякайтеся, це не шахраї, а інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення!
09 Травня, 2021 р., 09:10
Дорогі ветерани, жителі Волноваського району! Вітаю всіх з Днем, коли завершилася Друга світова війна, коли стихла від грому природа! Бажаю ніколи не забувати великий подвиг наших предків,  рідних та близьких. Вклоняюся  ветеранам за їх неймовірну силу волі та жертовність задля нашого майбутнього та вшановую тих, хто зараз відстоює наше сьогодення. Нехай мир, який вони нам подарували, свобода і воля залишаться надійним фундаментом для нас та наших дітей. Здоров’я, сил та миру! Пам’ятаємо. Перемагаємо!
09 Травня, 2021 р., 00:31
8 травня близько 23.01 год. в м. Волноваха з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні проведена акція «Перша хвилина миру» за участю голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА, голови Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Івана ЛУБІНЦЯ, місцевих жителів.
08 Травня, 2021 р., 14:36
Від імені Донецької обласної державної адміністрації, Волноваської райдержадміністрації, Волноваської райради, Волноваської районної ради ветеранів привітали з 76 – річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні учасників бойових дій.
08 Травня, 2021 р., 08:00
Разом з усією незалежною Україною в цьому році зустрічаємо 76-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
07 Травня, 2021 р., 16:24
Всеукраїнська акція «Перша хвилина миру» відбудеться 8 травня о 23:01.
07 Травня, 2021 р., 14:14
Керівництво Волноваської райдержадміністрації взяло участь у мітингу пам’яті до Дня пам’яті та примирення, який відбувся біля обеліску загиблим воїнам у м.Волноваха.
07 Травня, 2021 р., 13:55
Напередодні Дня пам’яті та примирення й Дня перемоги над нацизмом голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО, голова Волноваської районної організації ветеранів України Марія ГОНЧАРОВА завітали до ветеранів війни Георгія БАЛЖИ та Степана ПЛАХТІЯ, які мешкають в смт Новотроїцьке та смт Графське.
06 Травня, 2021 р., 17:08
До Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції з обласного бюджету виплачено одноразову матеріальну допомогу громадянам Волноваського району, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь